WEB APLIKACIJE

Naš stručni razvojni tim Vam može pomoći da izgradite modernu i funkcionalnu web aplikaciju koja odgovara vašim potrebama. Posjedujemo iskustvo i tehničku ekspertizu koja će vam pomoći da automatizujete svakodnevne aktivnosti vašeg osoblja, poboljšate saradnju unutar kompanije, smanjite troškove poslovanja i povećate efikasnost.

Bilo da Vam je potreban jednostavan alat koji prikuplja, analizira i prikazuje podatke ili napredan sistem sa složenom poslovnom logikom, naš tim će vas voditi kroz cijeli proces od planiranja do realizacije.

MOBILNE APLIKACIJE

Mobilni telefon je najlakše dostupni izvor informacija pa je sredstvo s najvećim stepenom interaktivnosti s korisnikom. On više nije luksuz, već potreba.

Mobilne aplikacije su danas postale neizostavan dio poslovnog i privatnog života, a svakodnevno su u upotrebi od strane korisnika pametnih telefona. Naš razvojni tim Vam može pronaći rešenja i za najkompleksnije poslovne aplikacije kako za Android tako i iOS platforme. Izrada mobilnih aplikacija uključuje proces dizajniranja aplikacije, programiranje, implementacija kao i testiranje i distribuciju u online marketima.

SMART TEHNOLOŠKA RJEŠENJA

Unaprijedite Vašu kompaniju, farmu, kuću… Budite pametni!

Naša rješenja garantuju sigurnost, eleganciju, zabavu i jednostavnost za korištenje. Uplovite u svijet Smart tehnologije.

Upotreba Smart tehnologije u poljoprivredi omogućava Vam racionalno korištenje resursa kao i kontrolu uslova okruženja što neminovno dovodi do povećanja produktivnosti. Naš tim čine stručnjaci svjetske klase iz svih oblasti kojima je prioritet pružiti najbolje proizvode i usluge klijentima.